• Box & Boek

Niet alleen een fotoboek, maar ook losse foto’s in een doosje inclusief attributen en gebruikerstips
………………………………………………..

Voor de kinderen een dierbaar bezit
Met de KOEZTR® box zijn kinderen actief bezig met rouw. Zoals een fotoboek van een afscheid een praat- en herinneringshulp is voor volwassenen, is de KOEZTR® box dit voor kinderen. Een houten doos met foto’s inclusief attributen en gebruikerstips om spelenderwijs bezig te zijn met rouw. Verdriet en gemis, integreren in het dagelijks leven en voor ouders een schakel om samen met het kind er over praten, hun vragen te beantwoorden en herinneringen op te halen.

Gelukkig worden kinderen tegenwoordig betrokken bij de rituelen van het afscheid nemen: kist beschilderen, tekeningen maken om in of op de kist te leggen. Helpen tijdens de dag van afscheid zoals meerijden in de rouwauto, kaarsje aansteken, bloem leggen. Betrek het kind bij alles. Op deze manier leert het de mogelijkheden van dood beter te begrijpen, krijgt het de kans om zijn emoties te uiten en die van anderen te zien. Dat je verdriet mag laten zien.
Het meedoen en meemaken van de afscheidsceremonie kan bijdragen aan uiting van droefheid. Je geeft elkaar de kans om ervaringen te delen.

KOEZTR® Box & Boek
KOEZTR® Box & Boek
KOEZTR® Box & Boek

Het KOEZTR® boek in formaat 15×15 cm past in het grootste vak van deze box. Hierdoor blijft er ruimte voor de tastbare herinneringen die je koestert. Stop er ook de lieve kaartjes bij van mensen die je steunen.